Події

​У Пулинах фура зіштовхнулася з Fiat, а в Чуднові BMW «вилетів» у поле: троє людей отримали травми

21 August 2020, 11:21

20 серпня у двох райцентрах Житомирської області сталися дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмувалися люди. В Пулинах вантажівка не пропустила Fiat Scudo, а в передмісті Чуднова BMW «злетів» з дороги та виїхав у поле. В результаті цих аварій постраждали троє осіб.

Про це 21 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

Вранці 20 серпня сталося ДТП на перехресті Панаса Мирного і Грушевського в Пулинах.

«Попередньо, 20 серпня близько 11.00 38-річний водій автомобіля «Рено Магнум» при виїзді на перехрестя не надав переваги у русі автомобілю «Фіат Скудо» під керуванням 32-річного місцевого жителя, внаслідок чого сталося зіткнення. У результаті ДТП тілесні ушкодження отримав водій та 30-річний пасажир автомобіля «Фіат». Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - повідомили в поліції.

Видання Чортоліси.zt.ua повідомило, що водія та пасажира легковика з переламами та травмами доставили до райлікарні.

«Вантажний автомобіль "Рено" рухаючись в напрямку Хорошева не надав переваги легковому автомобілю "Фіат", який рухався головною дорогою в напрямку с. Буряківка. В результаті ДТП водія та пасажира легкового автомобіля з переломом та травмами доставлено каретою швидкої допомоги до приймального відділення районної лікарні», - повідомило місцеве видання.

Фото Чортоліси.zt.ua з ДТП у Пулинах

Інша ДТП сталася ввечері на в’їзді в місто Чуднів.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20:40 при в’їзді в м. Чуднів. Попередньо, водій автомобіля BMW, 52-річний місцевий житель, не впорався з керуванням та на швидкості з’їхав на узбіччя, а в подальшому в поле. Унаслідок ДТП керманич отримав тілесні ушкодження та був доставлений до реанімаційного відділення Чуднівської лікарні. Автомобіль зазнав механічних пошкоджень. Нині триває з’ясування причин та обставин події», - повідомили в поліції.

Фото поліції з ДТП поблизу Чуднова

Як повідомляв Житомир.info, близько 17:30 год. 19 серпня на вулиці Параджанова у Житомирі автомобіль Ford зіткнувся з велосипедистом, травмованого водія ровера забрала «швидка». Згодом у поліції уточнили, що в цій ДТП постраждав 11-річний велосипедист.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Пулини Чуднів вантажівка  
Матеріали по темі