Місто

Водоканал попередив, що у жителів промзони, Польової та центру Житомира протягом півтора місяця буде низький тиск води

22 August 2020, 10:28

Починаючи з 25 серпня та упродовж кількох наступних місяців тиск подачі води у мешканців промислової зони Житомира, мікрорайону нижня Польова та у центральній частині міста буде знижений. Пов’язано це з прокладання наступної ділянки трубопроводу.

Інформацію про це 21 серпня на Facebook опублікувало КП «Житомирводоканал».

«Шановні мешканці промислового району, центральної частини міста та мікрорайону Нижня Польова, з 25 серпня ми розпочинаємо роботи із прокладання останньої ділянки південного магістрального трубопроводу міста. Нашим підприємством спільно з підрядною організацією "КСМ-груп" введено в експлуатацію уже 2100 м новопрокладеного трубопроводу, що дозволило нам у серпні збільшити тиск подачі води у ваших районах. Унаслідок прокладання наступної ділянки трубопроводу довжиною 1100 м, тиск подачі води у мешканців промислової зони, мікрорайону нижня Польова та у центральній частині міста (виділено редакцією), протягом кількох наступних місяців буде знижено», – йдеться у повідомленні.

Закінчення робіт та відновлення оптимального тиску подачі води заплановано на жовтень.

У водоканалі просять вибачення за незручності та дякують за розуміння.

На своїй Facebook-сторінці КП «Житомирводоканал» також опублікувало відео, де керівник підприємства Андрій Нікітін пояснює, чому виникла необхідність знизити тиск води, та зазначає, що така ситуація триватиме орієнтовно до першої декади жовтня.


Нагадаємо, раніше «Житомирводоканал» попереджав про зниження тиску подачі води в центральній частині Житомира, на нижній Польовій та в промисловій зоні у період з 10:00 год. 12 серпня до 01:00 год. 13 серпня

Як повідомляв Житомир.info, на початку серпня 2020 водоканал попередив житомирян про те, що 3 серпня буде низький тиск подачі води в передмісті та кількох мікрорайонах Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал Нікітін тиск води  
Матеріали по темі