Події

Поліція просить допомогти встановити особу чоловіка, тіло якого знайшли біля річки в Житомирській області

22 August 2020, 15:07

14 серпня 2020 року до Баранівського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення у с. Кам’яному Броді тіла чоловіка. Правоохоронці встановлюють особу невідомого та просять громадян повідомити будь-яку інформацію про нього.

Повідомлення з проханням допомогти встановити особу людини надвечір 21 серпня опублікували на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Тіло чоловіка виявили поблизу річки в урочищі Сабер, що у с. Кам’яному Броді Баранівського району Житомирщини. За висновком судово-медичного дослідження причиною смерті невідомого стало утоплення», – йдеться у повідомленні.

Прикмети чоловіка: вік близько 25-30 років, зріст приблизно до 170 см, середньої тілобудови.

Був одягнутий у чорну футболку з вставками сірого кольору, сині джинсові штани, чорні кросівки, мав ремінь з екошкіри чорного кольору.

У кишені штанів знаходились гроші, цигарки марки «Cаmel» та запальничка.

Поліцейські звертаються до громадян і просить усіх, володієте будь-якою інформацією щодо особи невідомого або обставин події, повідомите за телефонами: (04144) 4-22-24, (067) 604-31-47 або «102» чи звернутися до найближчого відділу поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 6 серпня 2020 року біля кар’єру в районі вулиці Селецької в Житомирі знайшли мертвим чоловіка. Правоохоронці розшукували рідних і просили допомогти встановити особу загиблого. 10 серпня особу чоловіка встановили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий тіло потопельник Кам'яний Брід встановлення особи  
Матеріали по темі