Події

​У Новограді-Волинському горів Mercedes, а в Бердичеві та Коростишеві на ходу зайнялися Opel і ВАЗ

25 August 2020, 11:58

У Житомирській області вранці 25 серпня у Новограді-Волинському загорівся Mercedes, вогонь перекинувся на сусідній Citroen. Ще два палаючі автомобілі рятувальники загасили у Бердичеві та Коростишеві.

Про це повідомляють на сайті Управління ДСНС у Житомирській області.

«25 серпня о 04:05 у м. Новоград-Волинський поблизу багатоповерхівки загорівся автомобіль Mercedes-Benz Sprinter. Загоряння виявили сусіди господаря автотранспорту. Вони і сповістили рятувальників про пожежу. На місці вогнеборці з’ясували, що вогонь вже перекинувся на салон сусіднього автомобіля Citroen Berlingo.Його власник повідомив, що автівка під’єднана до газової установки. О 04:11 рятувальники локалізували пожежу, о 04:18 – ліквідували. Тим самим вони запобігли можливості вибуху та збільшенню площі пожежі. Вогонь встиг знищити моторні відсіки та салони автівок», - йдеться у повідомленні.

Цієї ж доби вогнеборці загасили ще два автомобілі. У Бердичеві під час руху загорівся Opel Omega.

«Побачивши, що через отвори пішов дим, водій зупинив машину та викликав рятувальників. За десять хвилин бійці ДСНС ліквідували пожежу та не дали вогню розповсюдитися в салон транспортного засобу. Крім того, у м. Коростишів, при аналогічних обставинах, загорівся автомобіль ВАЗ 2103. Водій спочатку намагався ліквідувати пожежу самотужки за допомогою вогнегасника, однак це йому не вдалося. По прибуттю підрозділу ДСНС горів моторний відсік. Вогнеборці швидко зупинили займання, однак полум’я знищило відсік двигуна», – повідомляють рятувальники.

Причини виникнення пожеж, а також усі обставини наразі встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на подвір'ї приватного будинку 17 серпня згорів Mercedes.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автомобілі пожежа рятувальники  
Матеріали по темі