Події

У Житомирській області працівники підприємства приймали зміну та виявили мертвого колегу

31 August 2020, 14:38

У Хорошівському районі Житомирської області 28 серпня на каменеоброблювальному підприємстві «Рута» було виявлене тіло працівника. Задля з’ясування причин смерті чоловіка створена комісія, яка проводить спеціальне розслідування.

Про це 31 серпня повідомила пресслужба управління Держпраці у Житомирській області.

«28 серпня 2020 року під час прийому зміни в цеху каменеобробки, колеги виявили в кабіні пульта управління фрезою тіло фрезерувальника каменю без ознак життя», – йдеться у повідомленні.

Управління Держпраці у Житомирській області утворило комісію, яка проводить спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався з фрезерувальником каменю приватного підприємства «Рута». Комісія має з'ясувати остаточні обставини та причини нещасного випадку.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info уточнили, що загиблий був 1975 року народження.

«Уранці 28 серпня до Хорошівського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла працівника в цеху приватного підприємства. Тіло загиблого, місцевого жителя 1975 року народження, направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті», – поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 17 серпня 2020 року в одному з кабінетів Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського виявили тіло електромонтера. На голові у чоловіка був пакет, під’єднаний шлангом до балона з невідомою речовиною. Управління Держпраці у Житомирській області утворило комісію, яка проводить спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпраці нещасний випадок травматизм виробничий травматизм  
Матеріали по темі