Події

На Вільському шляху в Житомирі за порушення ПДР патрульні зупинили ВАЗ, у пасажира знайшли пістолет і ніж

4 September 2020, 10:22

У ніч з 2-го на 3-тє вересня під час патрулювання Вільського шляху у Житомирі за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-2105. У знервованого пасажира знайшли пістолет і ніж.

Про це 4 вересня у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Коли патрульні поліцейські підійшли до автомобіля, аби перевірити документи водія, то помітили, що пасажир транспортного засобу помітно нервує. Під час поверхневої перевірки чоловіка патрульні виявили предмет, що за зовнішніми ознаками схожий на пістолет, а також ніж», – йдеться у повідомленні.

На місце зупинки патрульні поліцейські викликали працівників слідчо-оперативної групи.

Подібний випадок стався у ніч на 4 вересня на 153 кілометрі автомобільної дороги Київ — Ковель. За порушення правил дорожнього руху інспектори поліції зупинили автомобіль BMW. Під час спілкування з водієм транспортного засобу патрульні помітили, що чоловік поводить себе знервовано. Коли ж патрульні поліцейські провели поверхневу перевірку автомобіля, то виявили у багажнику автівки предмет, схожий на холодну зброю. Для здійснення подальших процесуальній дій патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи.

Як повідомляв Житомир.info, 21 березня 2020 року житомирські прикордонники в пункті пропуску «Виступовичі» в автомобілі ВАЗ виявили травматичний пістолет з набоями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пістолет ніж зброя ПДР  
Матеріали по темі