Фоторепортаж

​«День житомирян» на Михайлівській: фотозони, аніматори, та розваги для дітей. Фоторепортаж

5 September 2020, 15:07

На Михайлівській у Житомирі 5 вересня встановили фотозони і готуються до виступів колективів на арт-фестивалі «День житомирян». Свято планують зробити традиційним.

Житомиряни родинами прогулюються центром міста. Також на Михайлівській продають сувеніри, встановили намети міська організація захисту тварин та пластовий молодіжний центр і виступають вуличні музиканти.

Програмою передбачено миттєве фото на згадку «Я житомирянин» та «Я житомирянка» та kid-зона на літньому майданчику кінотеатру ім. Івана Франка

Основна частина заходів запланована з 17:30 до 20:00 - виступ академічного ансамблю «Сонечко», нагородження до Дня підприємця України та Міжнародного дня благодійності, виступ естрадно-духового оркестру «Сурми Полісся», виступ вихованців спортивного клубу «Віраж», виступи вихованців вокальних студій та творчих колективів Палацу культури».

Нагадаємо, рішення про проведення 5 вересня культурного арт-фестивалю «День житомирян», який збираються зробити щорічним, ухвалили 31 серпня. Тоді начальниця управління культури Ілони Колодій розповідала, що на Михайлівській буде дитячою зоною, на Новому Бульварі розмістять фуд-корти, а біля кінотеатру «Жовтень» буде сцена і концерт, де заплановані виступи естрадно-духового оркестру «Сурми Полісся» комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради; співачки Анни Кукси; гурту «Bе in Веаt»; української співачки Jerry Heil. На святкування збиралися витратити 300-400 тис. грн.

4 вересня на засіданні виконкому внесли зміни в програму святкування «Дня житомирян» і вирішили провести свято лише на Михайлівській, без фуд-зони та великого концерту.

Як повідомляв Житомир.info, 23 квітня 2019 року на сесії Житомирської міської ради змінили дату святкування Дня міста: замість другої суботи вересня свято тепер має відбуватися у третю суботу травня. В 2020 році вперше мало відбутися святкування Дня Житомира у травні, але плани зіпсував коронавірусний карантин, житомиряни також не підтримали пропозицію влади відзначити цього року День міста у вересні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День житомирян Михайлівська фотозони  
Матеріали по темі