Здоров'я

​Зберегти молодість якомога довше реально з медичним центром «Відновлення»

7 September 2020, 09:25

Більшість жінок основну увагу приділяють догляду за шкірою обличчя. При цьому забувають, що шия також потребує косметичних маніпуляцій, адже вона швидко піддається процесу старіння.

Коли вже косметичні процедури не дають ніякого ефекту, варто звернутися до більш радикальних але нетравматичних методів.

Лигатурна підтяжка (ниткова) – це введення в глибокі шари шкіри хірургічних ниток, які підтягують обвислі ділянки. Вводяться вони через прокол за допомогою спеціальної канюлі.

Переваги лигатурної підтяжки:

Природність результату.

Відсутність розрізів. У корекції застосовуються тільки проколи.

Швидкість процедури. Процедура здійснюється амбулаторно і триває від 40 хв до 1 години. Анестезія в більшості випадків місцева.

Швидка реабілітація. Ніяких великих гематом або тривалих деформацій не буває.

Протягом першого тижня після операції необхідно носити тейпи, які сприяють фіксації шкіри в потрібному положенні, займаючись профілактикою її післяопераційного провисання.

«Сучасна пластична хірургія стверджує, що зберегти і підтримати молодість особи без глобальних фейсліфтінг (великих кругових підтяжок) можливо, використовуючи комплекс невеликих по травматичності операційних втручань. Підкреслю, верхня третина обличчя - це блефаропластіка, підтяжка брів, нижня третина - це J ліфтинг, ліпосакція підборіддя і установка ниток, середня третина обличчя - це скроневий і привушної ліфтинги», - уточнює Юлія Талалай, пластичний хірург медичного центру «Відновлення».

Показання до проведення цих втручань індивідуальні, консультація у пластичного хірурга розставить всі крапки над «І».

За консультацією звертайтеся до нашого спеціаліста за телефоном 0800 305 860 або скориставшись формою на сайті https://vidnovlennya.center/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Відновлення хірургія обличчя косметологія  
Матеріали по темі