Здоров'я

​Коронавірус підтвердили у трьох працівників КП «Житомирводоканал», для відвідувачів ввели обмеження

8 September 2020, 12:36

У трьох працівників КП «Житомирводоканал» підтвердили коронавірус. Контактні особи на самоізоляції, а для відвідувачів підприємства ввели обмеження.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«На водоканалі спалах коронавірусу, захворіли працівники», – розповіли читачі.

У коментарі Житомир.info 8 вересня директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін розповів, що на підприємстві хворобу підтвердили у 3 працівників.

«У нас є три підтверджених випадки. Є регламент, затверджений спеціальною комісією по COVID в міській раді, ми виконуємо цей регламент, тобто убезпечуємо всіх інших людей від тої невеликої кількості працівників, в яких визначений COVID. Складність у тому, що це безсимптомні зараження. Контактні особи - на самоізоляції», – розповів Андрій Нікітін.

Також директор водоканалу уточнив, що у зв’язку з ситуацією є певні обмеження у роботі підприємства.

«Зараз прийом громадян відбувається тільки в рамках єдиного вікна і вище першого поверху відвідувачі не піднімаються. Це є певне обмеження і створює невеличкі черги на вулиці біля водоканалу, але разом з тим хотів би зауважити, що зараз є стільки онлайн сервісів, скільки потрібно, щоб люди не відвідували водоканал, все можна робити через онлайн: замовляти послуги, перевіряти своївласні дані», – зазначив Андрій Нікітін.

Як повідомляв Житомир.info, в серпні на фабриці в Житомирі усіх працівників протестували на COVID-19, вірус виявили у 8 людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал коронавірус Нікітін  
Матеріали по темі