Події

​Поліція знешкодила підозрілий пакунок в центрі Житомира, нічого небезпечного не виявили

10 September 2020, 11:33

Вранці 10 вересня вибухотехніки знешкодили підозрілий пакунок, який виявили у кущах на розі вулиць Театральної та Великої Бердичівської у Житомирі.

Про це близько 11.00 10 вересня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Працівники вибухотехнічної служби поліції дистанційно знешкодили знахідку. Жодних небезпечних предметів чи речовин виявлено не було. Рух транспорту та доступ до всіх приміщень у центрі м. Житомира відновлено», - йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо,10 вересня близько 8:40 до поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про виявлення в кущах на вул. Великій Бердичівській підозрілого пакунка.

«На місці події працювали фахівці вибухотехнічної служби ГУНП в області, слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці обмежували доступ до потенційно небезпечної території задля убезпечення людей від можливої загрози. Після ретельного обстеження території вибухотехніки дистанційно знешкодили підозрілий предмет. Жодних речовин чи засобів, що становили б небезпеку для людей, не виявлено», - повідомили в поліції.

Водночас поліцейські нагадують громадянам: у разі знайдення підозрілих пакунків, валіз, нічийних іграшок, ґаджетів тощо не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину. Негайно зателефонуйте за номером «102» та повідомте про свою знахідку. Цим ви можете вберегти своє життя та оточуючих.

Як повідомляв Житомир.info, 8 вересня 2020 року на Смолянці у Житомирі поліція перевіряла підозрілу коробку, знайдену на зупинці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибухівка небезпечний предмет вибухотехніки замінування  
Матеріали по темі