Події

У селі поблизу Житомира палав старий свинарник, розташований на території дитячого будинку-інтернату

31 December 1899, 11:50

У Житомирському районі 9 вересня сталася пожежа у недіючому свинарнику, розташованому на території дитячого будинку-інтернату.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«9 вересня, о 17:55, по лінії «101» надійшло повідомлення про пожежу в недіючій цегляній будівлі на території дитячого будинку-інтернату в с. Тетерівка Житомирського району», – йдеться у повідомленні.

На місці події з’ясувалося, що горить покрівля загальною площею 135 кв. м недіючого свинарника, що розташований окремо. Всередині приміщення зберігалося близько 1 тонни тюкованої соломи, що складало значне пожежне навантаження. Також на відстані 6 і 30 метрів були розташовані кормо-кухня та лазня.

«Зважаючи на суху та вітряну погоду, що створювало загрозу поширення вогню на вищезазначені будівлі, дії вогнеборців одночасно були спрямовані на призупинення подальшого поширення полум’я та гасіння свинарника», – зазначають у ДСНС.

До ліквідації пожежі було залучено 4 відділення рятувальників трьох пожежно-рятувальних частин. О 18:44 год. пожежа була локалізована та о 20:53 – ліквідована. На момент виникнення пожежі загрози житловим корпусам не було, постраждалих внаслідок події немає.

Вогонь знищив покрівлю будівлі. Інші приміщення пошкоджень не зазнали. Причина пожежі встановлюється.

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня 2020 року в селі Оліївка Житомирського району горіла фура з зерном, вогонь знищив 26 тонн збіжжя.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Тетерівка свинарник господарча будівля  
Матеріали по темі