Місто

У Житомирі оголосили переможців всеукраїнських змагань поліцейських-кінологів: перше місце здобули учасники з Києва

11 September 2020, 10:11

Упродовж чотирьох днів на Житомирщині тривали змагання з багатоборства поліцейських-кінологів з усіх куточків України. Його учасники продемонстрували підготовку у семи дисциплінах, і 10 вересня на урочистій церемонії нагородження оголосили переможців.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Відтак, переможцями у загальному заліку за результатами усіх етапів Відкритого чемпіонату НПУ з багатоборства кінологів стали: І місце – Євген Сорокун (м. Київ) зі службовим собакою Бертою; ІІ місце – Михайло Тимофійшен (Вінницька область) зі службовим псом Деном; ІІІ місце – Сергій Кучер (Рівненська область) зі службовим собакою Нагайною», – йдеться у повідомленні.

Першість у змаганні та нагороди отримали й інші учасники чемпіонату, які здобули перемоги у подоланні смуги перешкод, слідовій та пошуковій роботі, вибірці людей та речей і затриманні умовних правопорушників.

Кубки, дипломи та цінні подарунки переможцям вручили керівник главку поліції Житомирщини Юрій Олійник, начальник відділу організації кінологічної діяльності НПУ Світлана Коломієць та очільник Житомирського навчального центру підготовки поліцейських Максим Каптенко.

Нагадаємо, з 8 по 10 вересня 2020 року в Житомирі проходили всеукраїнські змагання серед поліцейських-кінологів. Участь у чемпіонаті брали 25 команд, які з’їхалися з усіх областей України.

Як поліцейські разом із чотирилапими напарниками долали смугу перешкод на чемпіонаті з багатоборства кінологів у 2019 році, можна подивитися тут

Фоторозповідь про 23-річну житомирську поліцейську Аліну Лось, яка патрулює парки верхи на Ловеласі й тренує собаку Весту, дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: собака пес кінолог поліцейський-кінолог змагання багатоборство  
Матеріали по темі