Події

Вночі​ у центрі Житомира поліцейські «накрили» незаконний гральний заклад

11 September 2020, 10:27

У Житомирі на вулиці Театральній ввечері 10 вересня поліцейські припинили роботу нелегального грального закладу.

Про це Житомир.info повідомили читачі та надіслали відео з місця події.

На сайті ГУНП у Житомирській області 11 вересня повідомили, що у приміщенні на момент викриття знаходилися відвідувачі та адміністратор.

«10 вересня поліцейські Житомирського відділу за участі спецпризначенців ГУНП припинили функціонування нелегального грального закладу, розташованого по вул. Театральній в обласному центрі. У приміщенні на момент викриття знаходились двоє відвідувачів та адміністратор. За зібраною інформацією, клієнтам надавався доступ до азартних ігор через планшети та мережу інтернет. Виявлені обставини зафіксували працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції, які провели огляд приміщення. У результаті проведених слідчих дій із приміщення вилучили гаджети, гроші, чорнову бухгалтерію та інші свідчення протиправної діяльності», – йдеться у повідомленні.


Правова кваліфікація події – ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) КК України. Розпочато відповідні перевірки для встановлення організаторів та причетних осіб до ведення нелегальної діяльності.

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня на Київській у Житомирі правоохоронці викрили незаконний гральний заклад, який працював для «перевірених клієнтів».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний заклад поліція  
Матеріали по темі