Фоторепортаж

На фестиваль «ZT-EXPO 2020» до Житомира з’їхались представники 22 регіонів області. Фоторепортаж

11 September 2020, 13:30

10-11 вересня вже вдруге у Житомирі проходить Всеукраїнський культурно-мистецький фестиваль «ZT-EXPO 2020».

Про це повідомляє пресслужба Житомирської облдержадміністрації з посиланням на інформацію департаменту культури, молоді та спорту ОДА.

««ZT-EXPO 2020» проводиться з метою презентації культурно-туристичних, мистецьких ресурсів регіонів і міст України та Житомирської області, популяризації культурно-мистецького та туристичного потенціалу, активізації внутрішнього туризму та обміну досвідом представників сфери туризму», – йдеться у повідомленні.

Очікувалося, що цьогоріч до Житомира з’їдуться представники 7 областей України та 22 регіонів Житомирщини, щоб розказати про свій досвід роботи в культурно-туристичній сфері під час карантинних обмежень та представити надбання своїх регіонів у цьому напрямку. Зробити це зареєстровані учасники зможуть сьогодні, 11 вересня, під час конференції, тема якої – «Туризм в умовах карантину».

Цього дня біля кінотеатру «Жовтень» працює містечко, де всі охочі можуть ознайомитися з цікавими локаціями регіонів України.

В ОДА зазначають, що фестиваль стартував 10 вересня, для його учасників були організовані екскурсії до Музею космонавтики ім. С.П. Корольова, Тетерівської ОТГ, а також відвідування вистави «За двома зайцями» у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги.

Організаторами фестивалю є департамент культури, молоді та спорту Житомирської ОДА, Житомирський обласний туристичний інформаційний центр, за сприяння Житомирської міської ради та Тетерівської об’єднаної територіальної громади.

Фотокореспондентка Житомир.info розповідає й про «спортивні» локації на фестивалі: показові виступи спортсменів, гра в шахи, шашки та настільний футбол. Такі локації присвячені Дню фізичної культури і спорту, який відзначається 12 вересня.

ПРОГРАМА ZT-EXPO 2020 на 11 вересня

Програма з сайту Житомирської ОДА


Як повідомляв Житомир.info, 15-16 травня 2019 року на Новому бульварі, біля кінотеатру «Жовтень» у Житомирі, відбулася перша всеукраїнська туристична виставка «ZT-EXPO 2019».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фестиваль «ZT-EXPO 2019» туризм  
Матеріали по темі