Події

​У Житомирській області сталася пожежа в будинку: рятувальники у коморі виявили тіло 39-річної жінки

17 September 2020, 10:48

Вранці 17 вересня на пожежі в приватному будинку в селі Жерев Народицького району рятувальники виявили тіло загиблої жінки.

Про це повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«17 вересня о 05:25 по лінії «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку, що на околиці с. Жерев Народицького району. По прибуттю до місця події чергового караулу вогнеборців, в середині оселі спостерігалося сильне задимлення. Під час проведення розвідки рятувальники виявили в коморі, на тліючому матраці, бездиханне тіло 39-річної жінки», - йдеться у повідомленні.

О 05:46 пожежу локалізували та о 05:52 – ліквідували. Вогонь встиг знищити лише матрац.

У ДСНС зазначають, що ймовірною причиною займання могла стати необережність під час куріння. Наразі остаточні обставини трагедії встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 12 вересня в селі Глибочок Житомирського району згоріла господарча будівля. 49-річному власнику, інваліду ІІ групи, ймовірно через хвилювання стало зле і він втратив свідомість. Вогнеборці викликали місцевого фельдшера та «швидку» і до їх приїзду намагалися привести чоловіка до тями. По прибуттю, медики констатували факт смерті чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа загиблий куріння ДСНС  
Матеріали по темі