Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області лоб в лоб зіштовхнулись дві вантажівки: один водій загинув, ще двоє людей травмовані (доповнено)

18 September 2020, 11:28

На трасі Київ-Чоп неподалік села Броники Новоград-Волинського району вранці 18 вересня зіштовхнулись дві вантажівки. Один водій загинув на місці пригоди, іншого разом з пасажиром з травмами забрали до лікарні. Рух транспорту ускладнений.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Близько 8:00 у Новоград-Волинському районі Житомирщини, на 208 км автошляху Київ-Чоп, неподалік с. Броників, сталися дві ДТП. Нині на місцях подій працюють поліцейські, рятувальники та медики. Рух автотранспорту тимчасово організовано у реверсному порядку по одній смузі. Шановні водії, будьте уважні. Триває з’ясування всіх причин та обставин подій», – йдеться у повідомленні.

Відео з сайту 04141.com

Фото та відео з місця ДТП опублікували на сайті 04141.com Сайт міста Новоград-Волинського.

«Ділянка автодороги М06 "Київ-Чоп", яка проходить через Новоград-Волинський район, можна назвати однією з найнебезпечніших. Особливо поблизу села Броники, де досить часто стаються дорожньо-транспортні пригоди з трагічними наслідками. Сьогодні, 18 вересня 2020 року близько 9 години у вказаному місці відбулося лобове зіткнення двох вантажних автомобілів, один з яких сідельний тягач "DAF" з напівпричепом. На місце пригоди виїхали карети швидкої допомоги, поліція та рятувальники. Пасажира першої вантажів досить швидко дістали з салону автомобіля та каретою швидкої допомоги направили до Новоград-Волинської лікарні. Водія автомобіля "DAF" довелося вивільняти з пошкодженої кабіни автомобіля за допомогою спецзасобів, після цього його також забрала швидка. Але не пощастило водію першої вантажівки, він загинув на місці пригоди, його тіло зажало металевими елементами кабіни водія», – повідомляють на сайті.

На сайті ГУНП у Житомирській області об 11.39 повідомили, що внаслідок ДТП загинув 28-річний житель м. Новограда-Волинського.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 вересня близько 8:30 на 208 км автошляху Київ-Чоп, поблизу с. Броників на Житомирщині. На місці події працюють слідчі відділу розслідування ДТП ГУНП області та слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції.Попередньо, відбулося зіткнення вантажівок MAN та DAF, що рухались назустріч. У результаті ДТП водій автомобіля MAN, 28-річний житель м. Новограда-Волинського, загинув на місці події. Його пасажир, 32-річний звягельчанин, а також 49-річний водій вантажівки DAF, житель Івано-Франківщини, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до місцевої лікарні для надання допомоги», – йдеться у повідомленні.


Доповнено о 12.00 год.

Як повідомляв Житомир.info, 8 квітня на трасі у Житомирській області зіштовхнулись дві вантажівки: на дорозі уламки і розсипані пляшки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вантажівки дтп Броники поліція  
Матеріали по темі