Події

У Житомирі затримали студента-«закладчика», який забрав з пошти посилку з амфетаміном і канабісом та зберігав наркотики в гуртожитку

18 September 2020, 15:42

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю Житомирщини ДБН НПУ спільно з рівненськими колегами 17 вересня вилучили у 21-річного жителя Житомира наркотичні засоби та психотропні речовини, щойно отримані в одному з відділень сервісу доставки в якості відправлення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Поліцейські, перевіряючи наявну інформацію, затримали неподалік одного з поштових відділень Житомира місцевого жителя з пакунком. Згодом з’ясувалось, що усередині знаходилося близько 150 гр порошку, ймовірно, амфетаміну, та понад пів кілограма канабісу», – йдеться у повідомленні.

Того ж дня за місцем проживання хлопця, в одному з гуртожитків обласного центру, правоохоронці провели невідкладний обшук. Під час слідчих дій поліцейські виявили в кімнаті близько тисячі сліп-пакетів та електронні ваги.

За наявною інформацією, студент забезпечував функціонування в Житомирі телеграм-каналу з продажу наркотичних засобів та психотропів, виконуючи роль «закладчика» оптових партій.

Вилучене буде направлене на експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. За цінами «чорного ринку», його вартість становить близько чверті мільйона гривень.

Нині слідчі в рамках кримінального провадження встановлюють усі причини та обставини події. Попередня правова кваліфікація – ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Остаточна кваліфікація правопорушення буде визначена після висновків експертів.


Відео відділу комунікації поліції Житомирської області

Нагадаємо, 10 липня 2020 року в одній з житомирських квартир, де мешкає 19-річний хлопець, поліція вивила підпільну лабораторію з виготовлення амфетаміну.

Як повідомляв Житомир.info, 27 травня 2020 року в місті Чуднів Житомирської області оперативники місцевої поліції та військової контррозвідки СБУ під час отримання посилки з психотропом на поштовому відділенні затримали двох чоловіків. Один із затриманих – військовослужбовець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотики амфетамін канабіс студент затримання  
Матеріали по темі