Здоров'я

​Більшість районів Житомирської області потрапили до жовтої зони, одне місто та два північні райони – «помаранчеві»

18 September 2020, 20:17

Держкомісія з ТЕБ та НС переглянула рівні епіднебезпеки поширення коронавірусу. Більша частина Житомирської області потрапила до жовтої зони, одне місто та два райони - до помаранчевої зони.

Про це ввечері 18 вересня повідомила пресслужба Кабінету Міністрів України.

«На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 18 вересня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19», - йдеться у повідомленні.

Новий розподіл набуде чинності з 00:00 21 вересня 2020 року.

«Помаранчевий» рівень запроваджено в Житомирській області – у м. Коростені та у Лугинському, Овруцькому районах.

«Жовтий» рівень прийнято рішення встановити в Житомирській області – у містах Житомирі, Бердичеві, Малині, Новограді-Волинському та у Баранівському, Бердичівському, Ємільчинському, Житомирському, Коростенському, Коростишівському, Любарському, Попільнянському, Пулинському, Романівському, Ружинському, Хорошівському, Черняхівському, Чуднівському районах;

В уряді нагадують, що такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Центр громадського здоров’я також оновив карту рівнів епідемічної небезпеки на територіях, визначені рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС від 18 вересня 2020 року.

Рівні епідемічної небезпеки на територіях, визначені рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС від 18 вересня 2020 року № 31, набирають чинності з 00.00 годин 21 вересня 2020 року

Нагадаємо, згідно з рішенням Держкомісії з ТЕБ та НС від 10 вересня, в Житомирській області помаранчевий рівень був встановлений у двох містах та 6 районах, стільки ж міст та районів області потрапили до жовтої зони.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 18 вересня у Житомирській області лабораторно підтверджено 4774 випадки COVID-19, з яких 118 виявлені упродовж останньої доби. Одужали 2379 осіб, померли 89 пацієнтів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 вірус карта МОЗ ЦГЗ зони  
Матеріали по темі