Суспільство

​У Житомирі відкрився перший магазин «Світ Матраців»

24 September 2020, 14:32

24 вересня відбулося офіційне відкриття магазину мережі “Світ Матраців” в Житомирі.

“Наразі в Україні вже працює понад 100 магазинів, завдяки яким люди можуть вільно створювати комфорт та затишок у своїх оселях. Відтепер це можливо і для мешканців міста Житомир”, — зазначив регіональний менеджер Володимир Зварич. Він також звернув увагу, що магазин “Світ Матраців”, за адресою Київська, 104, став першим представництвом компанії у цьому місті.

Асортимент магазину дозволить вдосконалити будь-яку частину квартири або будинку. Тут можна знайти: матраци, ліжка, тумби, комоди, шафи-купе, аксесуари для сну та ще тисячі товарів для, по-справжньому, комфортного відпочинку. “Світ Матраців” відповідально ставиться до вибору кожного товару, який згодом опиниться в оселях їх споживачів. Тому співпрацює лише з досвідченими українськими та європейськими компаніями.

“Ми впевнені, що якість сну безпосередньо впливає на якість нашого життя. Тому допомогти зробити сон українців міцним та здоровим — обов’язок нашої компанії”, — розповів Володимир.

Найбільше своєї уваги “Світ Матраців” приділяє саме матрацам. Широкий асортимент пружинних моделей із залежними та незалежними пружинами, безпружинні варіанти з натуральними та синтетичними наповнювачами, м’які та з підвищеною жорсткістю. Саме вони забезпечать необхідну підтримку хребту під час сну, покращать кровообіг, полегшать біль у спині та навіть допоможуть виправити проблеми з поставою. Обрати правильний ортопедичний матрац — важливо для вашого здоров’я. “Світ Матраців” допоможе зробити правильний вибір.

А для тих, хто давно мріяв солодко виспатись, “Світ Матраців” підготував спеціальний подарунок. З нагоди відкриття першого магазину в Житомирі, компанія дарує сертифікат у розмірі 500 грн на покупки першим 200 відвідувачам. Для того, щоб дізнатися більше про умови цієї та інших акцій, звертайтесь до менеджерів магазину.

Вчасно подбати про зручний відпочинок вночі — запорука бадьорості зранку та міцного здоров’я впродовж усього життя.

Професійний та індивідуальний підбір ви зможете отримати за номером: 068 557 65 85

Широкий вибір матраців та меблів для спальні на сайті: https://svit-matrasiv.com.ua/ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: матраци магазин  
Матеріали по темі