Події

На Великій Бердичівській у Житомирі автомобіль «не вписався» у поворот та врізався в електроопору

24 September 2020, 15:51

23 вересня у Житомирі на Великій Бердичівській, біля перехрестя з вулицею Івана Кочерги, автомобіль в’їхав у парканчик, який відділяє проїжджу частину від тротуару. Автівка зачепила і стоп на тротуарі.

Відео дорожньо-транспортної пригоди, що сталася близько 16:40 год., у Facebook опублікувало КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

На відео видно, що автомобіль виїжджає з бульвару Старого на Велику Бердичівську з наміром, очевидно, повернути на вулицю Кочерги. Однак в поворот авто «не вписалось» та протаранило парканчик і стовп. У цей момент на тротуарі було чимало пішоходів.


Відео з Facebook-сторінки КП «Міський інформаційний центр»

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info повідомили, що ДТП минулася без травмованих.

«О 16:45 год. надійшло повідомлення, про те, що автомобіль здійснив наїзд на електроопору. В ДТП ніхто не постраждав. Патрульні поліцейські склали протокол за статтею 124 КУпАП», – поінформував пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 22 вересня 2020 року в центрі Житомира на вулиці Перемоги, біля майдану Соборного, автомобіль вискочив на тротуар та в’їхав у парапет біля кафе. 23 вересня КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради оприлюднило відео дорожньо-транспортної пригоди, зафіксоване камерою «Безпечного міста».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вулиця Велика Бердичівська стовп електроопора  
Матеріали по темі