Влада

У Житомирі ОДА та міська рада організовують окремі заходи з відзначення Всесвітнього дня туризму

24 September 2020, 16:09

Житомирщина 25 вересня долучиться до святкування Всесвітнього дня туризму.

Про це 24 вересня повідомила пресслужба ОДА.

«25 вересня головною подією, що пройде на рівні Житомирської області в рамках святкування Всесвітнього дня туризму, стане перше засідання новоствореного консультативно-дорадчого органу при Житомирській обласній державній адміністрації – Ради з питань розвитку туризму. Перед засіданням Ради відбудеться нагородження відзнаками облдержадміністрації кращих працівників сфери туризму Житомирської області. Також 25 вересня пройде нагородження переможців конкурсу туристичної фотографії, що тривав в області з червня по вересень 2020 року. Біля кінотеатру «Жовтень» буде представлена фотосушка з роботами учасників та переможців, фотозона та креативний простір», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що організатором та ініціатором заходів є департамент культури, молоді та спорту Житомирської ОДА спільно з Житомирським обласним туристичним інформаційним центром.

Водночас 25 вересня на Михайлівській теж відзначатимуть Всесвітній день туризму: відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 18 вересня. В рішенні зазначено час проведення заходів – з 12:00 до 19:00, але відсутня інформація про самі заходи, які плануються.

Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня 2018 року у Житомирі на Михайлівській з нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму міська влада проводила захід «Житомир туристичний» з акцентом на «гастротуризм».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА міськрада туризм заходи святкування  
Матеріали по темі