Події

​У Житомирі на перехресті Вітрука та Селецької Renault збив двох пішоходів: травмовані у лікарні (уточнено)

25 September 2020, 10:36

У Житомирі 24 вересня на перехресті вулиць Селецької та Вітрука автомобіль збив двох пішоходів. Жінок з травмами забрали до лікарні.

Про це повідомляють на сторінці «hy***y_zhytomyr» у соціальній мережі.

«На Вітрука збили пішохода. Людина відлетіла на лобове скло», – розповідають очевидці.

У патрульній поліції Житомир.info розповіли, що травми отримали двоє жінок.

«О 17 годині надійшло повідомлення про те, що автомобіль Renault, рухаючись по вулиці Вітрука в напрямку вулиці Селецької, не надав перевагу в русі двом пішоходам, внаслідок чого здійснив наїзд. Двох жінок забрала «швидка». на місці працювала слідчо-оперативна група, патрульні забезпечували охорону місця події», – розповів пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

Уточнено о 12:15 год. 25 вересня

Близько 12:00 год. відділ комунікації поліції Житомирської області опублікував уточнену інформацію щодо ДТП на Селецькій. У дорожньо-транспортній пригоді травмувалися жінка з Житомира та чоловік з Олевського району. Обоє були доставлені до лікарні.

«Попередньо, водій автомобіля Renault, 32-річний житомирянин, рухаючись по вулиці Вітрука та повертаючи направо, здійснив наїзд двох пішоходів. Унаслідок ДТП пішоходи, 38-річна житомирянка та 27-річний житель Олевського району, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події», – йдеться у повідомленні.

Житомир.info

Як повідомляв Житомир.info, 16 вересня на Незалежності в Житомирі Renault на смерть збив чоловіка, на проспекті Миру під колеса вантажівки потрапив підліток.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішоходи жінки Вітрука поліція  
Матеріали по темі