Події

Поліція розшукала двох молодиків, які на вулиці відібрали у житомирянина барсетку: момент грабежу зафіксували камери

25 September 2020, 11:16

У Житомирі двоє молодиків відібрали у перехожого барсетку з грошима, картками та мобільним телефоном. Момент грабежу зафіксувала камера відеоспостереження. За кілька днів грабіжників затримали.

Про це 25 вересня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Днями до поліції звернувся 48-річний житель обласного центру. Чоловік розповів, що невідомі молодики побили його та відібрали барсетку. 24 вересня правоохоронці затримали підозрюваних у пограбуванні заявника. Зі слів потерпілого, коли він повертався пізнього вечора додому, до нього підійшли незнайомі парубки та силоміць відібрали барсетку з грішми, банківською карткою, мобільним та іншими особистими речами», - повідомили в поліції.

Оперативники карного розшуку Житомирського відділу, провівши відповідні заходи, упродовж кількох днів встановили особи порушників. Ними виявилися двоє житомирян віком 19 та 25 років. Нині тривають заходи зі з'ясування місця знаходження викраденого.

«Досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Поліцейські перевіряють парубків на причетність до інших правопорушень. Законодавством грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, передбачено позбавлення волі на строк від 4 до 6 років», - повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.


Відео поліції

Як повідомляв Житомир.info, 21 вересня на вулиці Київській біля житомирського автовокзалу ТОРівці затримали хлопця, який пограбував магазин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж грабіжник барсетка  
Матеріали по темі