Здоров'я

У т.в.о. Новоград-Волинського міського голови підтвердили коронавірус

25 September 2020, 15:38

У тимчасового виконувача повноважень міського голови, секретаря Новоград-Волинської міської ради Олени Пономаренко підтвердили коронавірус.

Про це 25 вересня повідомили на Facebook-сторінці Новоград-Волинської міської ради.

«24 вересня Олена Пономаренко отримала позитивний результат ПЛР-тесту від обласного лабораторного центру щодо захворювання на коронавірусну інфекцію. Наразі вона знаходиться на лікуванні. Її стан здоров’я стабільний», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що контактні особи проінформовані та перебувають на самоізоляції. Їм буде проведено обстеження згідно зі стандартами медичної допомоги «Коронавірусна хвороба (COVID-19)». Частину працівників Новоград-Волинської міської ради перевели на дистанційну роботу та відправили на самоізоляцію.

Пресслужба Новоград-Волинської міської ради інформує, що про виявлену інфекцію Олена Пономаренко повідомила і на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора отримала позитивний результат ПЛР-тесту щодо захворювання на COVID-19. Стан мого здоров'я стабільний, лікування отримую відповідно до протоколу. Звертаюсь до кожного з Вас: будьте обережні, дотримуйтесь усіх вимог і обмежень запровадженого карантину. Бережіть себе і своїх рідних!», – написала т.в.о. Новоград-Волинського міського голови.

Скріншот Facebook-допису Новоград-Волинської міської ради

Нагадаємо, 14 вересня 2020 року голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма на своїй сторінці у Facebook повідомив, що у нього підтвердили інфікування COVID-19.

Як повідомляв Житомир.info, 2 травня 2020 року стало відомо, що в першого заступника голови Житомирської облради Сергія Крамаренка виявили COVID-19. 19 травня Сергій Крамаренко повідомив, що одужав і повернувся до роботи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 Олена Пономаренко Новоград-Волинська міська рада  
Матеріали по темі