Події

​Поліція розшукує 71-річного жителя Новограда-Волинського, який зник на початку вересня: чоловік часто їздить велосипедом

25 September 2020, 16:48

Правоохоронці розшукують Саєнка Володимира Павловича, 1949 року народження, який у першій половині вересня пішов з дому та донині його місце перебування невідоме.

Про це 25 вересня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Чоловік проживає по вул. Соборності у м. Новограді-Волинському. За свідченнями сусідів, його не бачили вже понад тиждень. Відтак поліцейські розшукують Володимира Саєнка та просять громадян допомогти встановити його місце знаходження», - йдеться у повідомленні.

Прикмети: зростом близько 178 см, худорлявої статури, волосся темне, середньої довжини з сивиною, може бути неголений. Носить окуляри.

Особливі прикмети: на одній із рук не згинається мізинець.

Відомо, що чоловік часто їздить велосипедом шосейного типу (з вузьким ободом колеса та закрученими ручками велосипедного керма).

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Володимира Саєнка, повідомте про це за телефонами (04141) 3-51-54, 067-417-91-54, 063-650-96-64 або «102» чи зверніться до найближчого відділку поліції.

Нагадаємо, з 22 вересня поліція розшукує 51-річного жителя села Сусли Новоград-Волинського району Євпака Петра Петровича: чоловік може бути дезорієнтований через хворобу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зниклий Новоград-Волинський  
Матеріали по темі