Політика

​Житомирська обласна ТВК зареєструвала списки кандидатів у депутати від 12 партії, в тому числі – ВО «Свобода»

29 September 2020, 11:24

Житомирська обласна територіальна виборча комісія на засіданні 28 вересня зареєструвала списки кандидатів у депутати обласної ради від 12 партій. Від партії ВО «Свобода» зареєстрували другий пакет документів, по першому комісія відмовила, бо була недотримана гендерна квота.

Про це Житомир.info 29 вересня розповів голова Житомирської обласної ТВК Євгеній Лех.

«Зареєстрували всі 12 партій. По «Свободі» зареєстрували по другому пакету документів, який вони принесли 24 вересня. По першому пакету ми відмовили, а по другому комісія прийняла рішення зареєструвати, 10 «за», три проти і три утримались. У першому пакеті документів у них була недотримана гендерна квота. Вони кажуть, що це була технічна помилка», – зазначив Євгеній Лех.

Зареєстровані списки кандидатів в депутати Житомирської обласної ради від партій:

«За майбутнє»

«Опозиційна платформа – за життя»

«Європейська солідарність»

«Слуга народу»

«Радикальна партія Олега Ляшка»

«Батьківщина»

«Сила і честь»

«Пропозиція»

«Наш край»

«Ліва опозиція»

«Перемога Пальчевського»

«Свобода»

Нагадаємо, 25 вересня голова комісії повідомляв, що Житомирська обласна територіальна виборча комісія отримала документи на реєстрацію кандидатів у депутати обласної ради від 12 партій. 26 вересня стало відомо, що комісія не зареєструвала список кандидатів в депутати обласної ради від партії ВО «Свобода».

Як повідомляв Житомир.info, станом на 28 вересня Житомирська міська територіальна виборча комісія зареєструвала списки кандидатів в депутати від 16 партій. На посаду міського голови балотуються 13 кандидатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: партії списики кандидати обласна рада обласна ТВК  
Матеріали по темі