Політика

Документи на реєстрацію кандидатів в депутати Житомирської обласної ради подали 12 партій

25 September 2020, 16:28

Житомирська обласна територіальна виборча комісія отримала документа на реєстрацію кандидатів в депутати обласної ради від 12 партій.

Про це 25 вересня в коментарі Житомир.info розповів голова ОВК.

«Подали документи для реєстрації 12 партії. Ми зареєстрували партії «За майбутнє», «Опозиційна платформа – за життя», «Європейська солідарність», «Слуга народу», «Радикальна партія Олега Ляшка», «Батьківщина». Подали документи, але ще не зареєстровані -«Сила і честь», «Свобода», «Пропозиція», «Наш край», «Ліва опозиція», «Перемога Пальчевського». Скоріше за все засідання буде в понеділок, але може і раніше», – зазначив голова комісії Євгеній Лех.

Нагадаємо, прийом документів завершився 24 вересня, Житомирська міська виборча комісія отримала документи від 16 партій на реєстрацію кандидатів в депутати міської ради та документи 13 осіб, які збираються балотуватися в мери Житомира.

Ввечері 24 вересня Центральна виборча комісія затвердила форму та колір бюлетенів на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Як повідомляв Житомир.info, Центральна виборча комісія на 25 жовтня 2020 року призначила перші вибори в 66 територіальних громадах Житомирської області, для виборів депутатів обласної ради утворили 8 округів замість 64. Для партії розмір грошової застави для кандидатів в депутати Житомирської обласної ради становить 208,3 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори ОВК облрада партія  
Матеріали по темі