Події

Правоохоронці розшукали 31-річного житомирянина, який має залежність від азартних ігор: був у Івано-Франківську

30 September 2020, 12:57

Правоохоронці розшукали 31-річного житомирянина Андрія Башинського, який зник 17 вересня. Чоловіка знайшли в одному з готелів міста Івано-Франківськ.

Про це Житомир.info 30 вересня повідомили у Житомирському ВП ГУНП.

«Місцезнаходження встановлене за допомогою оперативно-технічних можливостей. Розшукали чоловіка працівники кримінальної поліції спільно з працівниками карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області. Знайдений він був у одному з готелів м. Івано-Франківськ. Про те, що зниклого вдалося розшукати, повідомлено батьків. Об’єктом злочину він не став», – поінформували у міськвідділі поліції.

Нагадаємо, 20 вересня до чергової частини Житомирського ВП ГУНП надійшла заява про зникнення Андрія Башинського, що проживає на вулиці Клосовського в Житомирі. Була інформація, що чоловік залежний від азартних ігор та може перебувати у місцях з гральними автоматами.

Як повідомляв Житомир.info, поліція та рідні розшукували житомирянина Леоніда Мовчанюка, який увечері 10 вересня 2020 року пішов з дому і не повернувся. 14 вересня стало відомо, що чоловік знайшовся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Башинський  
Матеріали по темі