Здоров'я

В Житомирській області рятувальники за добу продезінфікували 8 об’єктів: сільраду, магазини, під’їзди

3 October 2020, 16:04

В Житомирській області за минулу добу рятувальники області продезінфікували 8 об’єктів різного призначення.

Про це 3 жовтня повідомляє пресслужба обласного управління ДСНС

«Задля попередження розповсюдження коронавірусної пандемії на території області, рятувальники щодня здійснюють протиепідемічні заходи як у громадських місцях, так і в житловому фонді. Так, 2 жовтня олевські рятувальники провели роботи зі знезараження трьох об’єктів в с. Покровське Олевського району. Заходи були зумовлені підтвердженням захворюваності на Covid-19 у працівника сільської ради. Рятувальники продезінфікували саму сільську раду, магазин та поштове відділення», - йдеться у повідомленні.

В Коростишеві фахівці ДСНС здійснили обробку спеціальним дезінфікуючим розчином під’їзду багатоповерхівки в райцентрі, де один з мешканців захворів на Covid-19. А також знезаразили один з найбільших продуктових магазинів міста.

А в Житомирі бійці аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління провели роботи по санітарній обробці ще трьох об’єктів з масовим перебуванням людей.

Нагадаємо, в Житомирській області за минулу добу (2 жовтня) зареєстрували новий антирекорд — 203 нових лабораторно підтверджених випадки коронавірусної хвороби COVID-19, шість людей померли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС коронавірус дезінфекція Олевський район Коростишів  
Матеріали по темі