Події

У Бердичівському районі два автомобілі на смерть збили чоловіка, який сидів на дорозі, а на Коростенщині після зіткнення з деревом загинув пасажир мопеда

5 October 2020, 11:08

У Бердичівському районі Житомирської області 3 жовтня в ДТП загинув пішохід, якого по черзі збили два автомобілі, а на Коростенщині 4 жовтня юнак на мопеді врізався в дерево, внаслідок чого отримав травми, його пасажир загинув.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода у Бердичівському районі сталась увечері 3 жовтня на 7 км автодороги Бердичів – Вчорайше – Іллінці, поблизу с. Семенівка.

«Попередньо встановлено, що близько 20:50 водій BMW, 23-річний житель Вінницької області, здійснив наїзд на пішохода, який сидів на проїжджій частині дороги. У подальшому водій автомобіля Renault Trafic, 42-річний керманич, рухаючись позаду BMW в попутному з ним напрямку, здійснив наїзд на цього ж пішохода», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП пішохід, 41-річний житель району, загинув на місці пригоди.

Нині поліцейські з’ясовують всі обставини ДТП у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Смертельна дорожньо-транспортна пригода у Коростенському районі сталася 4 жовтня близько 00:20 на автодорозі між селами Ушомир та Струмок.

Попередньо встановлено, що водій мопеда Viper, 17-річний житель району, не впорався з керуванням, виїхав на обочину дороги та здійснив зіткнення з деревом. У результаті ДТП керманич отримав травми та був ушпиталений до лікарні. Пасажир двоколісника, 22-річний коростенець, загинув на місці події.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня 2020 року в Чуднівському районі Житомирської області автомобіль ВАЗ зіткнувся з навантажувачем. 38-річна пасажирка легковика загинула, 26-річного водія та ще одну пасажирку, 14-річну дівчину, з травмами госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія мопед пасажир пішохід  
Матеріали по темі