Місто

У Житомирі невдовзі з’явиться перший житловий комплекс у форматі клубного містечка, будівництво якого вже стартувало

6 October 2020, 09:37

Будинки клубного типу – вид житла, що надзвичайно поширений у більшості європейських країн. Для України це нова ідея, втілення якої стрімко набуває популярності. А для Житомира – це досі нечувана пропозиція.

Клубний будинок поєднує переваги квартири та приватного сектору. І вже зовсім скоро плюси нерухомості такого типу зможуть оцінити житомиряни: невдовзі у Богунському районі міста виросте «Європейський квартал» — перший в Житомирі житловий комплекс у форматі клубного містечка. Будівництво майбутнього ЖК уже стартувало, свою роботу розпочав і відділ продажів квартир.

Потенційним мешканцям пропонують однокімнатні квартири комфорт-класу площею від 40 квадратних метрів (з можливістю об’єднання) і таунхауси площею в середньому 150 «квадратів».

Родзинкою будинків «Європейського кварталу» є власна лаунж-зона на даху, де можна проводити затишні сімейні вечори, влаштовувати романтичні вечері та посиденьки з друзями, зустрічати захід сонця і вдихати свіже повітря, очищене лісом, що розкинувся неподалік. Поруч також пляжна зона на березі Богунського кар'єру – одного з улюблених місць відпочинку житомирян і гостей міста.

Власне, місце розташування є ще одним суттєвим козирем майбутнього житлового комплексу: будується він в екологічно чистому районі міста, на достатній відстані від великих транспортних магістралей та промислових підприємств – для спокійного і тихого життя. Водночас, лише за 15 хвилин автомобілем власники квартир зможуть дістатися до центру міста. У пішій доступності розташовані і зупинки громадського транспорту. Недалеко від майбутнього клубного містечка – школа, дитячий садок, банк, пошта, лікарня, аптеки, спортклуби, салони краси, міні- та супермаркети тощо.

За проєктом, у житловому кварталі нараховуватиметься 15 двоповерхових будинків. У кожній квартирі – індивідуальне опалення, що дозволить на власний розсуд обирати дату початку опалювального сезону, водопровід та каналізація – централізовані. Прибудинкова територія буде закритого типу, з концепцією «без авто та сторонніх». Передбачений також власний гостьовий паркінг. Автори проєкту потурбувалися і про найменших майбутніх мешканців містечка і створять для них дитячий майданчик.

Особливістю і ще однією перевагою квартир стануть панорамні вікна та скляні балконні групи на всю висоту поверху, що створить особливу атмосферу в кімнаті, забезпечують максимальне природне освітлення приміщення, подарує відчуття простору і відкриє чудовий краєвид.

Мешкати подалі від міської метушні та водночас бути неподалік від об’єктів міської інфраструктури – ідеальний баланс для комфортного життя.

Дізнатися більше про клубне містечко можна у відділі продажів, який уже чекає майбутніх щасливих мешканців «Європейського кварталу».

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: (068) 535-36-53.

Наш сайт для ознайомлення з проєктом житлового комплексу – http://eurokvartal.com.ua/

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: квартира житло новобудова будівництво ЖК житловий комплекс клубне містечко "Європейський квартал"  
Матеріали по темі