Події

​У Житомирі поліція розшукує 17-річного хлопця, якого рідні забрали з лікувального закладу, але по дорозі він втік

6 October 2020, 13:18

У Житомирі поліція розшукує 17-річного Романа Гаврилюка. Хлопець проживає в Ємільчинському районі, але проходив лікування у Житомирі. 6 жовтня рідні забрали його додому, проте на вулиці Довженка в обласному центрі хлопець покинув автомобіль і пішов геть.

Про це близько 13.00 6 жовтня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

Хлопець 6 жовтня близько 11:00 вийшов з автомобіля на вул. Довженка у м. Житомирі та пішов у невідомому напрямку. Поліцейські розшукують Романа та просять повідомити будь-яку інформацію щодо місця його перебування.

Юнак проживає в Ємільчинському районі. Він має вади здоров’я та 6 жовтня рідні забрали хлопця з обласного медичного закладу після проведеного курсу лікування. В якийсь момент він покинув автомобіль та пішов геть.

Прикмети Романа: зріст 155-160 см, волосся русяве, очі карі.

Був одягнений в яскраво оранжеву спортивну куртку, сірі спортивні штани чорні мокасини.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Романа Гаврилюка, повідомте за телефонами (093) 501-87-68, (068) 511-62-85 або «102» чи зверніться до найближчого відділу поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2020 на автовокзалі у Житомирі поліція знайшла двох подружок з Денишів, які взяли вдома гроші та втекли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук підліток Гаврилюк  
Матеріали по темі