Події

​У селі Житомирської області 35-річна жінка отримала опіки спини і грудей, коли намагалася врятуватися з палаючої хати

8 October 2020, 10:57

Уночі в селі Селець Черняхівського району згорів житловий будинок: 35-річна власниця потрапила до опікового відділення обласної лікарні.

Про це 8 жовтня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«8 жовтня о 00:50 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому домогосподарстві в с. Селець Черняхівського району. На місці події з’ясувалось, що вогнем охоплена оселя загальною площею 40 кв.м. Також існувала загроза перекидання пожежі на дві господарчі споруди, розташовані на відстані 3 та 5 метрів. Крім того, ще до приїзду рятувальників родичі, які проживають по сусідству, госпіталізували на особистому транспорті 35-річну власницю до лікарні. Жінка отримала опіки, коли намагалася пройти через палаючу кімнату», - повідомили рятувальники.

Рятувальники з’ясували, що пожежа виникла у кімнаті, переробленій під кухню, і поширилася далі по оселі. Вони охолодили і винесли назовні газовий балон та приступили до гасіння.

«Вже о 01:44 пожежу вдалося локалізувати та о 06:45 – ліквідувати. Вогонь знищив дві кімнати, покрівлю та перекриття будинку. Однак бійцям ДСНС вдалося врятувати третю кімнату та запобігти поширенню вогню на господарчі споруди. Наразі причину займання встановлюють фахівці», - повідомили в ДСНС.

В управлінні з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської ОДА зазначили, що жінка отримала термічні опіки спини та грудної клітини і була госпіталізована до опікового відділення обласної лікарні. Внаслідок пожежі знищено житловий будинок та домашнє майно.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 19 вересня 2020 на пожежі в селі Тупальці Новоград-Волинського району маленька дитина отримала опіки рук та ніг, бо біля її ліжечка спалахнув електрообігрівач.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа опіки ДСНС  
Матеріали по темі