Події

У жахливому ДТП на Житомирській трасі зіткнулися КАМАЗ і фура (ФОТО)

29 May 2008, 10:17
 

На Житомирській трасі приблизно о 10:30 на розвороті біля спорткомплексу «Чайка» сталося зіткнення двох «важкоатлетів»: КАМАЗу і фури, передає кореспондент «Главреда».

За словами очевидців події, КАМАЗ розвертався на Житомирській трасі у напрямі Києва. Коли він почав здійснювати цей маневр, з лівого боку «звідкись узявся» легковий автомобіль БМВ. Водій КАМАЗу, який спочатку його не побачив, вирішив зупинитися, щоб не зачепити іномарку причепом. У результаті він зупинився таким чином, що заблокував правий крайній ряд дороги. Слід зазначити, що «БМВ» був у лівому ряду. Вийшло, що вся проїжджаючи частина була заблокована.

Додатково до всього цього, до небезпечного місця під'їжджав водій хури. Він, також як і водій КАМАЗу, не очікував зустріти на дорозі БМВ. Оскільки пройшов дощ і дорога була мокрою, водій фури не міг швидко загальмувати, тому йому довелося обирати - бити причіп КАМАЗу або БВМ. Водій хури узяв на таран причіп КАМАЗу і… зламав дишло «важкоатлету» і перевернув його.

Слід зазначити, що КАМАЗ був завантажений цеглою, яка враз розлетілася. Від цього у хури сплюснуло кабіну, де і затиснуло її водія.

Водії автомобілів, які зупинилися, не стали чекати на приїзд МНСників, а самі витягли постраждалого з машини. В останнього багато травм, переламано обидві ноги. Його забрала карета швидкої допомоги.

До речі, безпосередній учасник ДТП - БМВ - зник з місця події.

У результаті ДТП утворилася пробка у напрямі проспекту Перемоги, заблоковано розворот.

http://ua.glavred.info/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі