Події

​На трасі Житомир-Бердичів патрульні зупинили Porsche, який перевищив дозволену швидкість майже у 4 рази

12 October 2020, 10:39

У неділю, 11 жовтня, на трасі Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський патрульні поліцейські зафіксували перевищення дозволеної швидкості майже в 4 рази: автомобіль Porschе рухався дорогою зі швидкістю 186 км/год.

Про це 12 жовтня повідомили в пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області.

«Майже кожного дня, ми нагадуємо вам про необхідність дотримання швидкісного режиму, оскільки перевищення швидкості є основною причиною дорожньо-транспортних пригод. 11 жовтня, під час патрулювання автомобільної дороги Виступовичі — Могилів-Подільський інспектори поліції зупинили автомобіль Porsche, водій якого рухався зі швидкістю 186 км/год. Оскільки водій перевищив дозволену швидкість (50 км/год) на 136 кілометрів на годину, патрульні поліцейські винесли відносно громадянина адміністративну постанову. Вкотре нагадуємо вам про необхідність неухильного дотримання правил дорожнього руху», - повідомили в патрульній поліції.

Правоохоронці уточнили Житомир.info, що перевищення швидкості було зафіксовано на трасі Житомир-Бердичів.

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2019 у селі Березівка на трасі Київ-Чоп житомирські патрульні оштрафували водія, який на Audi нісся по селу зі швидкістю 175 км/год.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: швидкість перевищення швидкості штраф  
Матеріали по темі