Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області патрульні зупинили крадену Skoda, водій був п’яним і без посвідчення

12 October 2020, 15:41

На автодорозі Київ – Чоп у Житомирській області 10 жовтня патрульні поліцейські зупинили автомобіль Skoda, який цього ж дня був викрадений на Київщині та перебував у розшуку. Водій автівки був нетверезим та не мав посвідчення.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«10 жовтня під час патрулювання автомобільної дороги Київ — Чоп інспектори поліції помітили автомобіль Skoda Octavia, що був викрадений 10 жовтня та перебував у розшуку Білоцерківським відділом поліції ГУНП в Київській області. Коли патрульні поліцейські зупинили автомобіль, що підходив під орієнтування, та поспілкувались з водієм, то встановили, що у чоловіка відсутнє посвідчення водія, а також виявили в останнього ознаки наркотичного сп'яніння», – йдеться у повідомленні.

У присутності свідків водій відмовився від проходження огляду у медичному закладі.

На місце зупинки патрульні поліцейські викликали слідчих Новоград-Волинського відділу поліції, а також оформили на водія протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та винесли адміністративну постанову за ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом без відповідних документів).

Як повідомляв Житомир.info, 21 серпня 2020 року на трасі Київ – Чоп у Житомирській області за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили мікроавтобус, який здійснював нерегулярні перевезення. Виявилося, що водій керував транспортним засобом будучи в стані сп'яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Київ - Чоп патрульний сп'яніння угон  
Матеріали по темі