Місто

​«Кромберг енд Шуберт» став партнером фестивалю «Житомир ЕкоФест»

12 October 2020, 18:34

«Кромберг енд Шуберт» став партнером фестивалю «Житомир ЕкоФест», який проходив у місті 10 жовтня. Організатор фестивалю НУО "Сучасний Формат". Основна мета фестивалю - популяризація екологічної культури серед житомирян.

Корпоративна команда «Кромберг енд Шуберт» стала учасницею ранкового плоггінгу - поєднання бігу та прибирання сміття на своєму шляху. Маршрут стартував у парку Гагаріна, а фінішували учасники біля голови Чацького.

«Починали з парку Гагаріна, ми йшли через ліс. Був незвичайний маршрут: і гірки, і підйоми, спуски. Хочеться сказати і звернутися більше до людей, щоб вони не смітили так, тому що це наше навколишнє середовище, наше здоров’я. Дуже багато сміття зібрали, на жаль. Будемо сподіватись, що ця акція вплине на людей, щоб ті не смітили і прибирали за собою», - ділиться працівниця компанії «Кромберг енд Шуберт» Олена Гонгало.

Компанія «Кромберг енд Шуберт» постійно підтримує заходи, які пов’язані із темою екології, адже вважає: екосвідомість - це не тренд, а необхідність.

«Ми є екологічно свідомим підприємством, впроваджуємо екологічні технології, дбайливо ставимось до навколишнього середовища. В першу чергу, сортуємо відходи, які утворюються на підприємстві. Те, що можливо передати на переробку, обов'язково передається на вторинну переробку. Відходи, які не підлягають вторинній переробці, обов’язково передаються на спеціальну утилізацію. Завжди у подібних заходах ми привертаємо увагу до того, що це дуже важливо, тому що це так само, як і про здоров’я, потрібно дбати про нього постійно, а не коли буде запізно і думати що з цим робити», - розповідає начальниця охорони праці «Кромберг енд Шуберт Житомир» Анна Вегера.

Також в імпровізованому екомістечку на фестивалі представники «Кромберг енд Шуберт» розповіли про екологічні ініціативи та поділилися власним досвідом із житомирянами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг ЕкоФест плоггін прибирання сміття  
Матеріали по темі