Новини компаній

​Давайте представимо Perfect Acoustic!

18 October 2020, 15:07

Perfect Acoustic, що виробляє акустичні елементи, є лідером на ринку Угорщини вже більше 10 років. Перш ніж заснувати свою компанію, власник компанії, Роберт Полгар, спочатку лише експериментував з поліпшенням акустики домашнього кінотеатру. Однак незабаром йому довелося зіткнутися з тим, що акустичні елементи на ринку в той час не досягали очікуваного рівня за якістю, ефективністю чи зовнішнім виглядом. Тому Роберт вирішив сам почати виготовляти акустичні елементи у своїй майстерні. Знайомство зі структурою, механічною обробкою та використанням матеріалів, постійне вдосконалення та випробування звукопоглинаючих та дифузних панелей нарешті принесли бажаний результат. Після успішної акустичної обробки власного кінотеатру він вирішив зробити ідеальний звук доступним для інших у формі бізнесу.

Якість, точність та естетичність

Perfect Acoustic працює виключно з високоякісними матеріалами при виготовленні звукопоглинальних та дифузійних панелей та акустичних штор з урахуванням їх акустичних можливостей. Він регулярно тестує та розробляє власноручно виготовлені вироби, розмір, колір та малюнок виробів пристосовуються до потреб споживачів. Perfect Acoustic використовує точні математичні розрахунки для виготовлення своєї продукції, яка має найвищу здатність поглинання на ринку сьогодні. Компанія не тільки пропонує товари своїм клієнтам, вона також проводить акустичні вимірювання в Інтернеті та на місці, під час яких може з повною точністю визначити акустичні характеристики даних приміщень, а також де і скільки рекомендується акустичних панелей. У своєму веб-магазині клієнтам доступний широкий асортимент товарів. Нестандартні розміри та конструкції також можна замовити із швидким часом виконання.

Досконалість

Його головна мета - зробити ідеальну акустику досяжною для кожного. З цією метою компанія постійно пропонує нові і нові рішення, такі як розподіл колонок або акустичних килимків. Прослуховування музики або перегляд фільмів може бути справжнім досвідом, лише якщо звук бездоганний. На додаток до якісного hi-fi обладнання, це також вимагає акустичної обробки кімнат. У цьому допомагає компанія, що займається виробництвом та розповсюдженням панелей, розроблених для акустичних цілей.

Звукоізоляція

Окрім оптимізації об'ємного звуку, продукція компанії також чудово підходить для звукоізоляції та зменшення шуму. Однією з найсерйозніших проблем сучасності є шумове забруднення. Постійні шуми мають серйозний згубний вплив на здоров’я, тому в наш час дуже важливо зробити звукоізоляцію нашого будинку та робочого місця. Акустичні звукопоглинаючі панелі та тканини також надзвичайно ефективні в кінотеатрах, студіях звукозапису, офісах, промислових, комерційних та закладах громадського харчування, готелях, театрах, лекційних залах, освітніх та медичних закладах. У ОСББ відбиття та кроки значно послаблюються.

Яка поза часом

На основі відгуків клієнтів продукти Perfect Acoustic дійсно роблять ідеальний звук реальністю. Завдяки естетичному дизайну майже кожен може знайти предмет, який відповідає власному смаку та стилю кімнати. Як результат, панелі, вироблені та продані компанією, не тільки виділяються серед інших подібних продуктів своєю ефективністю, вони також виділяються як декоративні аксесуари для дому, які не линяють і не зношуються через тривалий час, і дуже легко чистяться . На відміну від дешевих, більш струнких акустичних панелей, проектування та виготовлення панелей Perfect Acoustic включають основні аспекти максимального поглинання та дифузії звуку, а також позачасовий та естетичний дизайн. Завдяки розширюваному асортименту ви завжди можете показати щось нове, а завдяки унікальному дизайну та ретельному процесу механічної обробки виходять справді красиві та практичні вироби. geluidsisolatie

Клієнт - найважливіший

Окрім Угорщини, є також замовлення з багатьох іноземних країн, і вже є багато клієнтів, що повертаються, і всі вони задоволені якістю та ефективністю отриманих акустичних елементів. Щоб полегшити розміщення та закріплення виробів, на панелях Perfect Acoustic є попередньо просвердлені отвори, і компанія також пропонує кілька рішень для встановлення штор.

Інформативні та цікаві статті
На веб-сайті акустичної компанії ви також знайдете корисну інформацію, наукові та освітні цікавинки, а також тести hi-fi та аудіо обладнання.

Інноваційний та вимогливий

Perfect Acoustic не тільки прагне до ідеального звуку, але й досягає його завдяки своїм вибагливим та якісним продуктам! Найголовніше для компанії, що динамічно розвивається та має безліч інноваційних рішень, - це те, що її клієнти задоволені замовленою продукцією.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі