Події

У Житомирській області «влобову» зіткнулися Daewoo і Dacia, травмувалися шестеро людей (доповнено)

19 October 2020, 13:34

На шляху між смт Черняхів та селом Дівочки в Житомирській області 18 жовтня сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувалися шестеро людей.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«18 жовтня, о 18:32, до рятувальників надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога у деблокуванні громадян, постраждалих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на трасі між селищем Черняхів та селом Дівочки. На місце події виїхали фахівці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини», – йдеться у повідомленні.

З’ясувалося, що внаслідок лобового зіткнення легковиків Daewoo Sens та Dacia шість людей отримали травми, серед них 16-річний хлопець. До приїзду фахівців ДСНС очевидці вже дістали з автівки Dacia та передали медикам трьох дорослих і підлітка.

Травмованого водія Daewoo, який перебував у найважчому стані, та пасажира рятувальники обережно дістали з понівеченого легковика і на ношах транспортували до медичного автомобіля. Усі постраждалі були при свідомості. Фахівці екстреної медичної допомоги та медицини катастроф госпіталізували їх до лікувальних закладів області.

Цього ж дня, о 7-ій ранку, бійці аварійно-рятувальної частини виїжджали на ліквідацію наслідків ДТП поблизу села Станишівка Житомирського району. Там кросовер Lexus злетів у кювет та перекинувся на бік. Водій та пасажирка з переднього сидіння самостійно вибралися з автівки. А молоду жінку, яка знаходилася позаду, заблокувало.

Спочатку рятувальники стабілізували авто, аби воно не перевернулося. Далі, розрізавши багажник, фахівці ДСНС розжали домкратом понівечені конструкції та дістали постраждалу. Її та іншу пасажирку медики госпіталізували.

Обставини обох надзвичайних подій встановлюють працівники поліції.

Доповнено о 14:25 год. 19 жовтня

Відділ комунікації поліції Житомирської області поінформував, що у ДТП в Черняхівському районі травмувалися обоє водіїв та по двоє пасажирів кожного з авто.

«18 жовтня близько 18:40 на автодорозі Черняхів – Головине, поблизу с. Дівочки Черняхівського району, водій автомобіля Dacia, 27-річний житель смт Черняхова, рухаючись автошляхом, не впорався з керуванням та здійснив лобове зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos під керуванням 40-річного житомирянина. У результаті ДТП травми отримали водії обох транспортних засобів та їх пасажирки, 53-річна жителька Черняхівського району та 36-річна житомирянка. Всіх доставили до Черняхівської райлікарні. Також медичну допомогу без ушпиталення надавали пасажиру Dacia, 51-річному жителю Черняхівського району, а до обласної дитячої лікарні для обстеження доставили 16-річного пасажира цього ж авто», – повідомили у поліції.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин ДТП у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 16 жовтня 2020 року на проспекті Незалежності в Житомирі вантажівка MAN на смерть збила 46-річну жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія рятувальник  
Матеріали по темі