Події

У Житомирській області вночі горів будинок: молодики кинулися до оселі, але власницю врятувати не встигли

24 October 2020, 12:06

У Чуднівському районі Житомирської області 24 жовтня на пожежі загинула літня жінка.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«24 жовтня, о 04:14, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Кихті Чуднівського району. Загоряння оселі помітили місцеві молодики, повертаючись додому з прогулянки. Хлопці одразу кинулися на допомогу та вибили двері. Однак через сильне задимлення вони не змогли потрапити всередину, тому на допомогу викликали рятувальників», – йдеться у повідомленні.

На місці події з’ясувалося, що вогнем охоплена покрівля, перекриття дерев’яного будинку, обкладеного цеглою. Горіла оселя і зсередини – осередок займання знаходився в житловій кімнаті, в місці розташування плити на твердому паливі, однак по дерев’яних конструкціях вогонь швидко поширився будинком.

Під час гасіння пожежі в коридорі на підлозі вогнеборці виявили тіло загиблої власниці оселі. Жінка, 1932 року народження, проживала у будинку сама, пожежа в її обійсті трапилася не вперше. О 05:20 бійці ДСНС пожежу локалізували, 07:00 – ліквідували.

Також минулої доби вогнеборці врятували від знищення полум’ям житловий будинок в с. Котлярка Попільнянського району та в с. Пиріжки Малинського району. В обох випадках оселі не зазнали значних пошкоджень. Внаслідок пожеж ніхто не постраждав.

Причини займань продовжують з’ясовувати фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 23 жовтня 2020 року в селі Борушківці Любарського району Житомирської області на пожежі загинула 60-річна жінка. Рятувальники знайшли загиблу на тліючому матраці з недопалком у руках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Чуднівський район  
Матеріали по темі