Події

Водій скаржиться, що на автошлях поблизу Житомира падають дерева

24 October 2020, 17:50

До редакції Житомир.info ввечері 23 жовтня звернувся читач та повідомив, що на під’їзді до Житомира з села Барашівка на дорогу неодноразово падали дерева. Одного разу таке дерево пошкодило автомобіль. На щастя, ніхто не постраждав.

Чоловік стверджує, що за останні три тижні ставав свідком «деревопаду» двічі: 30 вересня він зафіксував падіння двох дерев, ще одного – 22 жовтня.

«Знову ситуація на розбитій та небезпечній для їзди неасфальтованій дорозі с. Барашівка, всього за два кілометри від Житомира. Дерева падають прямо на людей, за останній місяць мною зафіксовано два небезпечних падіння дерев прямісінько на дорогу. В першому випадку ніхто не постраждав, а от вже в другому – авто зазнало пошкоджень: розбитий бампер та радіатор. І перелякані пасажири. Добре, що переляком відбулись», – написав читач Тарас.

Чоловік нарікає: у результаті падіння дерев на дорозі утворюється затор приблизно з 15-20 авто. Разом з тим, за словами читача, водії не звертаються до ДСНС, натомість просять допомоги у місцевих жителів – аби порізати дерева бензопилою.

Читач також обурений незадовільним станом дороги Житомир – Барашівка. З його слів, у ніч з 23 по 24 жовтня на цьому автошляху вантажний автомобіль з’їхав у кювет. ДТП чоловік пов’язує з поганим станом дорожнього покриття. Він зауважує, що дістатися до Барашівки можна й іншим шляхом – через село Іванівку, але їхати доведеться дерев’яним мостом, який є не дуже надійним.

Оскільки звернення від читача надійшло до редакції Житомир.info напередодні вихідних, отримати офіційний коментар у відповідних службах та установах стосовно аварійності дерев і стану дороги в цілому можливості не було.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2020 року жителі дачного масиву поблизу села Барашівки скаржаться на поганий стан під’їзної дороги від вулиці Соснової, що в Житомирі, до села. Близько 3 км цієї дороги тягнуться через ліс і мають щебеневе покриття, яке в суху погоду створює хмари пилюки. Через це на дорозі дуже погана видимість, що нерідко призводить до ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дерево падіння дерево Барашівка  
Матеріали по темі