Місто

На двох виборчих дільницях у Житомирі не встигли встановити кабінки для голосування, - ОПОРА

25 October 2020, 08:42

На двох виборчих дільницях у Житомирі станом 8:00 год. 25 жовтня були відсутні кабінки для голосування.

Про це ще до відкриття ДВК у Facebook повідомила Громадянська мережа ОПОРА.

Скріншот Facebook-допису Громадянської мережі ОПОРА

Член Житомирської міської ТВК Тамара Яремчук у коментарі Житомир.info розповіла, що на дільницях намагаються оперативно усунути проблему. Чи відкрилися у місті усі дільниці, станом на 8:25 год. інформації не було.

«Наразі немає точної інформації стосовно того, чи усі дільниці відкрилися. Відомості збираються. Але відомо, що є ДВК, у яких немає кабінок, непобудовані. Їдуть туди, натягують тканину – проблема у нас… Її вирішують по ходу. Дільниці ті відкрилися, відгородили, чим могли. І зараз виборці там голосують. І вже по ходу натягують тканину, бо не впоралися за вечір. Однією з причин є те, що дітей зі шкіл та садочків відпустили пізно, до 22 жовтня заклади працювали, туди нікого не пускали, адже карантин. Друга причина – підрядник відмовився виконувати роботи, адже у нього люди захворіли у бригадах. Він не виїхав. В останню хвилину шукали людей. Ніч їздили, усіх підключили. Ситуація має нормалізуватися», – розповіла Тамара Яремчук.

Як повідомляв Житомир.info, Центральна виборча комісія на 25 жовтня 2020 року призначила перші вибори в 66 територіальних громадах Житомирської області, в тому числі – мера Житомира. 10 серпня у Житомирській області ЦВК утворила 17 виборчих комісій: обласну, районні та міські.14 серпня ЦВК призначила перші вибори депутатів районних рад, у Житомирській області обиратимуть до чотирьох райрад. В Житомирській міській ОТГ на місцевих виборах 2020 року буде 6 виборчих округів замість 42, для виборів депутатів обласної ради утворили 8 округів замість 64.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори  
Матеріали по темі