Місто

Житомир став першим містом, де відкрили гіпермаркет «ЗаТак»

27 October 2020, 14:28

У Житомирі відкрили перший в Україні гіпермаркет «ЗаТак». Розташований він за адресою вулиця Вітрука, 9А. У гіпермаркеті пропонують великий вибір товарів за вигідною ціною.

«Це для нас дуже велике свято, адже це перший магазин великої мережі, яку ми плануємо розвивати по Україні. Нашим форматом ми наробимо багато шуму на ринку в Україні», – говорить керівник проєкту «ЗаТак» Андрій Заболотний.


Головною перевагою гіпермаркету є унікальна програма лояльності. Будь-який покупець може безкоштовно оформити так звану клубну карту та купляти товари за вигідною ціною. З такою картою можна заощадити до 40 % при купівлі продуктів, а аналогів подібній програмі в українських магазинах немає, запевняють в гіпермаркеті «ЗаТак».

«Ми відрізнялося тим, що пропонуємо покупцям обирати, за якою ціною краще купляти. Якщо вони мають нашу карту лояльності, то купують по найдешевшій ціні. Це не просто програма лояльності – це філософія нашої компанії, це філософія нашого бізнесу. Ми пропонуємо чесні ціни для тих людей, які хочуть купити багато. Саме для них у нас існує така програма лояльності», – каже керівник проєкту «ЗаТак» Андрій Заболотний.

Гіпермаркет за «ЗаТак» – сучасний, просторий та зі зручною парковкою біля входу. В магазині є окремий відділ кулінарії та невеликий фуд-корт.

«По-перше, це асортимент. Покупець, який сюди прийшов, може задовольнити всі свої потреби, якщо у нього є потреба закупити товару для родини на тиждень або два. Ціни найкращі у Житомирі, ми їх контролюємо і робимо все для того, щоб вони лишалися найкращими. Ми пропонуємо досить велику парковку біля нашого магазину, зручно приїхати на автомобілі, купити товар, приїхати додому задовольнивши свої потреби та потішати свою родину», – зазначає Андрій Заболотний.

Гіпермаркет «ЗаТак» – різноманіття товарів за мінімальну вартість.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "ЗаТак" гіпермаркет магазин  
Матеріали по темі