Події

​У Житомирській області затримали чоловіка, який побив та обікрав пенсіонерку

27 October 2020, 16:19

Правоохоронці взяли під варту чоловіка, якого обґрунтовано підозрювали у розбійному нападі на пенсіонерку в смт Народичі Житомирської області. Нині чоловіка взято під варту, триває досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Опівночі 24 жовтня до поліції звернулась 57-річна жителька смт Народичів із повідомленням про напад на неї. На місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. За попередньою інформацією, близько 20:00 до її будинку, вийнявши віконну шибку, заліз розбійник. Чоловік наніс господині кілька ударів та зв’язав її ганчір’ям. Погрожуючи розправою, нападник забрав у жінки банківську картку, на рахунку якої заходилось близько 600 гривень, та втік. За наявною першочерговою інформацією,кривдником міг бути родич односельця потерпілої, житель сусідньої області. Відтак поліцейські розпочали його розшук», – йдеться у повідомлені.

Оперативники кримінальної поліції встановили місце знаходження та затримали 40-річного жителя Київщини уже 25 жовтня. На підставі зібраних доказів слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України. Судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Триває подальше досудове розслідування. Чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Як повідомляв, Житомир.info, у селі Житомирської області зять побив тещу, жінка у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пенсіонерка побиття розбій поліція Народичі  
Матеріали по темі