Події

У Житомирі через зіткнення на регульованому перехресті двох автомобілів утворилися кілометрові «тягнучки»

28 October 2020, 17:54

У Житомирі ввечері 28 жовтня на регульованому перехресті вулиць Велика Бердичівська та Гагаріна зіштовхнулися Fiat Doblo та автомобіль таксі Toyota.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

Вони також розповіли, що рух по Великій Бердичівській ускладнений, маршрутки, зокрема №1, які прямують на Польову, об’їжджають місце аварії по вулиці Ріхтера, а на в’їзді в Житомир «тягнучка» починається від повороту на Станишівку.

В патрульній поліції поінформували, що аварія сталася близько 17:00.

«Повідомлення надійшло о 17:19 про те, що відбулося зіткнення двох транспортних засобів, постраждалих осіб немає, рух транспорту не перекритий», - сказав в коментарі Житомир.info пресофіцер управління патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

Він уточнив, що поки патрульні не замалюють схему та не заберуть автомобілі з проїжджої частини, рух транспорту буде ускладнено.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 27 жовтня 2020 року у Житомирі на перехресті вулиць Київська і Театральна зіштовхнулися маршрутка і легковий автомобіль, рух тролейбусів по Театральній від майдану Перемоги на деякий час був заблокований.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія перехрестя Велика Бердичівська 
Матеріали по темі