Події

​У Бердичеві правоохоронці «на гарячому» затримали продавця метадону

5 November 2020, 18:20

Працівники підрозділу кримінальної поліції Бердичівського відділу 5 листопада викрили раніше судимого 47-річного місцевого жителя у торгівлі наркотичними засобами. Під час санкціонованого обшуку за місцем його тимчасового мешкання правоохоронці виявили та вилучили наркосировину, а також інші докази протиправної діяльності чоловіка. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській об

«Оперативники задокументували черговий факт збуту бердичівлянином особливо небезпечного наркотичного засобу – метадону. Одразу потому продавця затримали. Під час поверхневого огляду у нього вилучені грошові кошти, отримані за дозу наркотику. Про затриманого відомо, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини, у тому числі пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Нову схему продажу налагодив через певне коло знайомих, яке суворо контролював. У ході санкціонованого обшуку у будинку, де чоловік тимчасово мешкав, поліцейські виявили та вилучили нарковмісну сировину рослинного походження, шприци, електронні ваги та інші докази його протиправної діяльності», – йдеться у повідомленні.

Усе вилучене буде направлене на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС в Житомирській області.

Досудове розслідування проводиться за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. У рамках кримінального провадження поліція встановлює походження наркотиків та всіх причетних до їх збуту осіб.

Як повідомляв Житомир.info, 22 жовтня у Бердичеві затримали 34-річну жінку під час збуту метадону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: метадон Бердичів наркотики поліція  
Матеріали по темі