Події

На перехресті у Житомирі зіткнулися Mercedes та BMW, одному з водіїв знадобилася допомога медиків

6 November 2020, 11:28

Ввечері 5 листопада на перехресті вулиць Івана Мазепи та Михайла Грушевського у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів.

Про це у Facebook повідомила Galina Shevchuk.

«В Житомирі, на перехресті Мазепи – Грушевського, 05.11.20 близько 21 години сталося ДТП. Всі живі, дякуючи Богу і подушкам безпеки», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info зазначили, що на вказаному перехресті зіткнулися автомобілі Mercedes та BMW. У ДТП були постраждалі.

«На Грушевського – Мазепи сталася ДТП з потерпілими. Зіткнулися два автомобілі – Mercedes та BMW. За кермом BMW був громадянин 1998 року народження, Mercedes керував водій 1999 року народження. На місці працювали слідчі міського відділу поліції. Патрульні забезпечили охорону місця події», – поінформував пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

У відділі комунікації поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info уточнили, що водій автомобіля Mercedes звертався до ТМО.

Як повідомляв Житомир.info, 3 листопада 2020 року на проспекті Миру в Житомирі вантажівка DAF в’їхала у Chevrolet. В ДТП ніхто не постраждав.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія перехрестя  
Матеріали по темі