Політика

Мером Бердичева обраний депутат Житомирської обласної ради

6 November 2020, 15:50

На сайті Центральної виборчої комісії 6 листопада оприлюднили підсумки виборів Бердичівського міського голови.

Переможцем з результатом 28,76% став Орлюк Сергій Валерійович, директор Центру ветеринарної медицини «Айболить», який балотувався під партії «Пропозиція».

Перший заступник мера Бердичева Роман Левицький, який балотувався як самовисуванець, набрав 26,11%, різниця між ним та переможцем становить 423 голоси.

Нагадаємо, на посаду мера Бердичева на місцевих виборах, які відбулися 25 жовтня 2020 року, зареєструвалися 12 кандидатів, нинішнього мера Василя Мазура серед них не було. 6 жовтня була скасована реєстрація кандидата-самовисуванця Вадима Синельникова.

Зазначимо, Сергій Орлюк – депутат Житомирської обласної ради, яка завершує свою каденцію. До ради він був обраний у 2015 році від ВО «Батьківщина».

Скріншот з сайту обласної ради

Нагадаємо, 2 листопада на сайті ЦВК по Житомирській області оприлюднені результати виборів мера Новограда-Волинського – самовисуванець Микола Боровець отримав 18%. 4 листопада з’явилася інформація, що мером Андрушівки стала Галина Білецька, завідуюча сектором культури РДА, яка балотувалася від ВО «Батьківщина», а в Радомишлі більш ніж 50% голосів отримав нинішній мер Володимир Тетерський, який балотувався як самовисуванець. На ранок 6 листопада оприлюднили результати виборів ще трьох міських голів: мером Чуднова став Віталій Войтко, який балотувався від партії «Наш край»; на виборах мера Малина майже 50% голосів отримав Олександр Ситайло – кандидат від партії «Наш край»; в Олевську мером обраний зубний лікар Сергій Лисицький, який балотувався від партії «Слуга народу».

Житомирська міська ТВК 6 листопада встановила результати виборів мера Житомира: нинішній мер Сергій Сухомлин отримав 51,4% (29 185 голосів).

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі явка виборців на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становила 28,8%, по області – 37,47%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори Бердичів ЦВК результат Орлюк  
Матеріали по темі