Політика

Результати виборів ще трьох міських голів у Житомирській області: перемогли два директори підприємств і зубний лікар

6 November 2020, 09:38

На сайті Центральної виборчої комісії станом на ранок 6 листопада оприлюднені результати виборів 6 з 12 міських голів Житомирської області.

До раніше оприлюднених результатів виборів мерів трьох міст області за 5 листопада додали ще три.

Мером Чуднова став Войтко Віталій Володимирович – керівник ТОВ «Агро-прогрес», балотувався від партії «Наш край».

На виборах мера Малина майже 50% голосів отримав Ситайло Олександр Григорович – директор КП «Екоресурс», балотувався від партії «Наш край».

Мером Олевська зі значною перевагою обраний Лисицький Сергій Іванович – зубний лікар приватного підприємства «Дента ЛІС», балотувався від партії «Слуга народу».

Нагадаємо, 2 листопада на сайті ЦВК по Житомирській області оприлюднені результати виборів мера Новограда-Волинського – самовисуванець Микола Боровець отримав 18%. 4 листопада з’явилася інформація, що мером Андрушівки стала Галина Білецька, завідуюча сектором культури РДА, яка балотувалася від ВО «Батьківщина», а в Радомишлі більш ніж 50% голосів отримав нинішній мер Володимир Тетерський, який балотувався як самовисуванець.

Результати місцевих виборів мають бути встановлені до 6 листопада 2020 року включно.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира Сергій Сухомлин заявив про свою перемогу в першому турі з результатом 52% голосів. У Житомирі явка виборців на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становила 28,8%, по області – 37,47%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори мер Малин Олевськ Чуднів ЦВК  
Матеріали по темі