Події

​Рятувальники продезінфікували приміщення житомирської спецшколи-інтернату, де в працівників підтвердили COVID-19

8 November 2020, 10:16

У Житомирській спецшколі-інтернат на COVID-19 захворіли троє працівників. Приміщення закладу продезінфікували. Також санітарно-профілактичні заходи провели у лікарні в Народичах та в Коростишеві.

Про це Житомир.info 7 листопада повідомили у пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області.

«Рятувальник Житомирщини продовжують вживати усі можливі заходи, аби запобігти збільшенню кількості інфікованих на коронавірусну інфекцію. Так напередодні фахівці аварійно-рятувальної частини провели дезінфекцію у Житомирській спецшколі-інтернаті, де захворіли на Covid-19 три працівники. Спеціальним розчином рятувальники продезінфікували приміщення 5-и будівель закладу, на загальній площі близько 3000 кв.м», – йдеться у повідомленні.

Також дезінфекцію проводили у Народичах та Коростишеві.

«Окрім цього, в смт Народичі фахівці ДСНС провели санітарно-профілактичні заходи у терапевтичному відділенні районної лікарні. А коростишевські рятувальники цього дня, продезінфікували 7 автомобілів швидкої допомоги та два супермаркети», – повідомляють рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, станом на у Житомирській області за добу коронавірус підтвердили у 602 жителів, 4 пацієнтів померли. З 9 листопада вся Житомирська область у «червоній» зоні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 дезінфекція рятувальники  
Матеріали по темі